Menü Bezárás

Aktuális

“Arra taníts, hogy önálló lehessek, hogy büszke lehessek magamra! Hogy elgondolkozzam rajta, hogy képessé váljak rá, hogy eldönthessem, hogy véghez vigyem. Én magam! Mert ez az út vezet el a gyermeki lét végső céljához, a boldog felnőttséghez.”

Montessori Mária

FELVÉTELI A 2023/24-ben INDULÓ ÚJ ANGOLOS ÖTÖDIK OSZTÁLYBA

Kedves Szülők!

A 2023/24-es tanévben új Montessori ötödik osztályt indítunk, kiemelt angol nyelvoktatással! Heti 6 angol óra szerepel a gyerekek órarendjében, minden más szuper óra mellett, amelyről bővebben tudtok az oldalon tájékozódni.

Jelentkezés:

  1. A form kitöltése után felvesszük Veletek a kapcsolatot.
  2. Beszélgetés a Szülőkkel.
  3. Egy hetes próbaidő a többi új, leendő ötödikes gyermekkel május végén (új osztályként, együtt).
  4. Újabb beszélgetés a Szülőkkel, hogy érezte magát nálunk a gyermek. Amennyiben a gyermek szociális készségei fejlettek, akkor nálunk lesz a legjobb helyen! 🙂

Jelentkezés angol tagozatra

Adatvédelmi tájékoztató

ELŐJELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG

A 2022/23-as tanév első osztályos felvételi eljárása már lezárult, de a később induló első osztályokba előjelentkezést felveszünk. Az előjelentkezés nem jár kötelezettséggel. Az aktuális év Szülői tájékoztatójának időpontjait, az iskola előkészítő és az iskolanyitogató program időpontjait fogjuk e-mailben elküldeni. Érdemes feliratkozni, mert az utolsó két évben ötszörös volt a túljelentkezés!

Előjelentkezés első osztályba

Adatvédelmi tájékoztató

 

Kedves Szülők!

A 2023/24-es tanév első osztályának felvételi eljárása lezajlott, a felvételi döntésről szóló értesítéseket december 12-én küldjük ki.

Köszönjük a bizalmat! 🙂

 

Üres helyek 2023/24-es tanévben:

jövő évi 3. osztály: 1 hely,

jövő évi 5. osztályban: 3 hely,

jövő évi 6. osztályban: 2 hely.

A többi osztály betelt!

Az üres helyekre jelentkezni a titkarsag@remigius.hu e-mail címen lehet.