Menü Bezárás

Nyári táborok

Nyaralj velünk és ez lesz életed legjobb nyara! 🙂 

Nyári táborainkba nem csak iskolánk tanulóit várjuk, hanem minden kisgyermeket, aki szeretné igazán jól érezni magát!

A gyerekek biztonságos környezetben, kis létszámban vehetnek részt a táborokban! A szülők nyugodtan végezhetik a dolgukat, mi nagyon vigyázunk a gyerekekre és szuper jól fogják magukat érezni! Nem a gyermekmegőrzés a célunk, hanem az élményszerzés, tudásátadás kiemelt figyelemmel, biztonságos környezetben!

1. hét: 2022. június 20-24.

Kistudós tábor (6-11 éves korig)
40.000 Ft (tartalmazza a napi háromszori étkezést)

magániskolaA tábor alatt szeretnénk megismertetni az érdeklődő általános iskolás korú gyerekeket számos interdiszciplináris területtel és elmélyíteni a természettudományok iránt érzett szeretetüket! A gyermekek számos programon vehetnek részt, megismerkedhetnek sok kísérlettel a fizika, kémia, biológia és földrajz világából. A tábor fő témája a környezetvédelem, fenntarthatóság, természetvédelem, állatvilág, mindennapi biológia lesz, de minden természettudományos területről szervezünk programokat a hét során.

2. hét: 2022. június 27- július 1.

1. Az én mesém – Mese, dráma tábor (5-10 éves korig) BETELT A LÉTSZÁM!!!
35.000 Ft (tartalmazza a napi háromszori étkezést)

 

magániskola

Minden napra egy mese! Szeretnél te is lovag, esetleg királylány lenni? Kiállod az ezzel járó próbákat? Szeretnéd, ha a fantáziád szárnyalhatna? Szívesen bábozol, és öltesz magadra jelmezeket? Akkor köztünk a helyed! Várunk szeretettel, ha kalandvágyó, mesekedvelő vagy!

 

2. Fényirkász – fotós, vizuális tábor (8-14 éves korig)
40.000 Ft (tartalmazza a napi háromszori étkezést)

Nálunk a helyed, ha szeretsz rajzolni, fotózni ha figyelted már, ahogy az árnyékok változnak, és más-más formát öltenek, ha belekóstolnál a digitális fotózás előtti világba is, ha szeretnél akár teás, vagy kávésdobozzal is képet készíteni, ha kíváncsi vagy, hogyan készíthetsz mozgófilmet fotókból, rajzokból.
Hozd magaddal fényképeződ, vagy egyéb, fotózásra alkalmas eszközöd (telefon is lehet), és érezd jól magad, Légy Te is fényirkász!

3. hét: 2022. július 4- július 8.

1. Hírvadász – Újságíró tábor (8-14 éves korig)
35.000 Ft (tartalmazza a napi háromszori étkezést)

Miben rejlik a jó riport? Hogyan válasszuk ki témáinkat, miről írjunk? Hogyan készül az újság? Fejezd fel velünk az újságok titkos rejtelmeit!

 

2. Örökmozgó tábor (6-11 éves korig) BETELT A LÉTSZÁM!!!
35.000 Ft (tartalmazza a napi háromszori étkezést)

magániskola

Maradj mozgásban velünk! Ha szeretsz mozogni, szereted a pörgést, kíváncsi vagy mire vagy képes, és nem bánod, ha közben az agyad sem pihenhet, akkor itt a helyed! Tölts egy hetet vidám csapatunkkal, sok játékkal, kihívással. Kipróbálhatod magad az ügyességi, gyorsasági és erőt igénylő feladatokban is.
Tapasztald meg velünk együtt, hogy a mozgás hogyan válhat élménnyé, és miként tudod beépíteni mindennapjaidba.

4. hét: 2022. július 11- július 15.

Angol tábor (6-14 éves korig).  BETELT A LÉTSZÁM!!!
40.000 Ft (tartalmazza a napi háromszori étkezést)

magániskola

A legfontosabb cél az, hogy sikerélmény biztosítsunk a gyermekeknek az angol tanulás során. Fontosnak tartjuk megmutatni, hogy az idegen nyelv elsajátítása nem is olyan bonyolult, és hogy ehhez nem kell unalmas órákat tölteni a könyv fölött. A tábor ideje alatt a nyelvtanulás jó szórakozás lesz! A gyerekek naponta más-más tematikus programon vesznek részt, így a nyelvtanuláson túl kreatív foglalkozások során fedezik fel a teljes angolszász világot – Angliát, Skóciát, Írországot, az Egyesült Államokat, Ausztráliát és Kanadát.
A gyerekek két csoportra lesznek osztva, kezdő és haladó szinten, így nem szükséges az angol nyelv ismerete.

5. hét: 2022. július 25- július 29.

Játék és játékkészítő tábor (5-11 éves korig)
35.000 Ft (tartalmazza a napi háromszori étkezést)

magániskolaHa szeretsz játszani, játékokat kitalálni, sőt készíteni, itt a helyed ebben a táborunkban! A játékkészítés a gyerekekkel közös tevékenység. Megtanítjuk, hogyan készíthetünk hasznos dolgokat saját kezűleg. A gyerekek rendkívül kreatívak és találékonyak. Nagyon sok jó ötletük van, amire mi nem is gondolnánk, ezeket meg is valósítjuk ezen a héten! A hét mottója: „Játékra fel!”

6. hét: 2022. augusztus 1- augusztus 5.

Ügyeskezek – kreatív, kézműves tábor (5-14 éves korig) BETELT A LÉTSZÁM!!!
40.000 Ft (tartalmazza a napi háromszori étkezést)

magániskola

Azoknak a kreatív gyerekeknek szól, akik imádják az olló csattogását, állandóan festenek, rajzolnak, ragasztanak, barkácsolnak, ha kell, ha nem. A gyerekek a táborban kiélhetik kreatív oldalukat. Minden nap egy újabb technikát tanulnak és alkalmaznak és így elkészítik remekműveiket, amiket haza is visznek. Alkotás, művészet, fejlődés, kreativitás.

7. hét: 2022. augusztus 8-12.

Iskolára Hangoló Tábor – Gyermekek Fejlődéséért Egyesület tábora (nagycsoportos óvodásoknak, iskolát kezdőknek)
35.000 Ft (tartalmazza a napi háromszori étkezést)

remigiusIskolára hangoló játékos tábor, ahol megfelelően megerősítik azt a tudást, amely elengedhetetlen az iskola sikeres, magabiztos megkezdéséhez. Nagyban segít áthidalni az óvoda és az iskola közti szakadékot. Az íráshoz, olvasáshoz, számoláshoz szükséges képességeket segít megalapozni/ megerősíteni. A jól előkészített tanulási képességekkel nagymértékben megelőzhetőek a tanulási zavarok. Mert a gyerekek a sikeres, boldog iskolai életre készülnek, ahol öröm a tanulás.

Mi történik a foglalkozásokon?

Vidám, gondolkodtató játékok, számolási és szövegértési képességek fejlesztése élményekre alapozva, játékos, élvezetes matematika (irányok, ellentétek, relációk, viszonyfogalmak…), logikai készségfejlesztő játékok, fonématudatosság kialakítása (hangleválasztás, szótagolás), kreativitás fejlesztése beszélgetéssel, alkotással, társas kompetenciák fejlesztése, különböző élethelyzetek megoldását segítő gyakorlatok.

 

JELENTKEZÉSI LAP

A jelentkezés után öt munkanapon belül 15.000 Ft foglalót kérünk átutalni a Remigius Alapítvány 10101346-45220700-01005000 számú bankszámlájára. Amennyiben a foglaló nem érkezik meg, a jelentkezést töröljük. A fennmaradó összeget a tábor kezdő időpontja előtt legkésőbb 7 nappal kérjük átutalni. A jelentkezést követően mindenképpen felvesszük e-mailben a kapcsolatot! 🙂

Táborba jelentkezés

A táborokról érdeklődni a 06301496470-as titkársági telefonszámon lehet.